Date
16.3.23
Time
12:00 - 15:00
Location
Zoom Platform

Grupi për Ballkan do të lansojë platformën dialogue-info.com, e cila është një platformë e dedikuar për informimin e qytetarëve për dialogun Kosovë-Serbi dhe marrëveshjet e arritura.

Previous Konferencë “Kosova në iniciativat rajonale: sfidat dhe mundësitë”