Date
28.10.22
Time
09:00 - 17:00
Location
Emerald Hotel, Prishtinë

Grupi për Ballkan lanson platformën më të re Policy Idea Lab. Kjo platformë synon të sjellë mjete dhe hapësira të reja politikash ku zyrtarët e politikave, ekspertët, komuniteti i OSHC-ve, akademikët dhe zyrtarët e tjerë publikë, mund të ndajnë njohuritë dhe aftësitë e tyre për çështje të rëndësishme të politikave për vendin.

Previous Tryezë diskutimi – Shëndetësia në Kosovë: Emigrimi i mjekëve dhe punëtorëve shëndetësor